Sałatka falafelowa to bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 317 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni middl eastern. Jeśli masz sok z cytryny, sos tahini, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Podobne przepisy to falafel, jak zrobić falafel / falafel z ciecierzycą, King of Falafel & Shawarma 's Falafel from' New York A La Cart, oraz Sałatka Falafelowa.
Instrukcje
1
Pierwsze 10 składników przetworzyć w robocie kuchennym, aż będą gładkie, w razie potrzeby zeskrobując boki. Formuj mieszaninę na 12 (2-calowe) pasztecików o grubości około 1/2 cala. Drage paszteciki w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala