Sałatka Cobba
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Cobba. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 20 i kosztuje 58 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, jajka ugotowane na twardo, bekon Oscara Mayera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wiosenna Sałatka Cobb z malinową bazylią Vinaigrette + sałatka ze słoika Mason, Sałatka Cobba, oraz Sałatka Cobba.
Instrukcje
Podgrzać boczek zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Ułożyć zieleninę na dużym półmisku; na wierzchu rzędy kurczaka, pomidorów, jajek i awokado.
Posypać boczkiem i serem cheddar.
Posypać serem pleśniowym.