Sałatka Cezar z zielonej fasoli z sałatą rzymską Dla Dzieci

Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj sałatkę z zielonej fasoli Cezar z sałatą rzymską Dla Dzieci spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka ząbka czosnku, żółtka, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana Sałatka Rzymska Cezar-niespodzianka Baby Shower dla Aggie, Sałatka Cezar Z Czerwoną Rzymską, oraz Sałatka Caesar Romaine "Wedge" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić dressing: wstrząsnąć wszystkie składniki opatrunku razem w średnim szklanym słoiku. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Zrób sałatkę: gotuj fasolę, aż będzie chrupiąca, około 3 minut.
Drenaż. Miarka do miski z lodowatą wodą do ostygnięcia; ponownie odcedzić. Boczek ugotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż będzie chrupiący, około 10 minut i odcedzić na ręcznikach papierowych.
Wylać tłuszcz z boczku i wytrzeć patelnię do czysta. Zawirować w oleju, następnie dodać kostki chleba i tosty, mieszając często, aż złoty kolor brązowy, o 5 protokół.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą i pieprzem.
Umieścić fasolę, sałaty, plastry czosnku, i liście estragonu w dużej misce i wrzucić z wystarczająco dużo dressing dobrze płaszcz. Wierzch z boczkiem i grzankami.
* Jeśli podajesz to osobom z upośledzonym układem odpornościowym, użyj pasteryzowanych żółtek (Znajdź w pudełku na jajka w sklepie spożywczym) lub Pomiń.
Wskazówki dotyczące makijażu i pakowania: przygotuj wszystko do 1 dnia wcześniej. Fasolę zapakuj do pojemnika; wierzch z sałatą, następnie czosnkiem i estragonem. Boczek zapakować do małego pojemnika i schłodzić. Grzanki przechowywać hermetycznie w temperaturze pokojowej, a następnie dodać boczek przed wyjściem z domu.