Sałatka Cezar

Sałatka Cezar
Need a przystawka bezglutenowa? Sałatka Cezar może być wspaniały przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, oliwę z oliwek, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Weź worek do zamrażarki, włóż do ziemniaków nieobranych, ale pokrojonych w kostkę, około 1/2 cala kwadratu, może czasami nieco mniejszego, Wrzuć po nich posiekany czosnek, a następnie dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek. (Kiedy się spieszę, zapominam o czosnku i zamiast tego używam oleju z czosnkiem.) Potrząsam workiem tak, aby olej się rozproszył i pokrył wszystkie kostki ziemniaka. Opróżnij je na patelnię, a następnie piecz przez 45 minut do 1 godziny w nagrzanym piekarniku. Kiedy błyszczą na brązowo, układam je na papierowych ręcznikach i posypuję grubą solą morską. Nie chcesz, aby iść na sałatkę, gdy piekielnie gorące, tak chłodne na niektórych ręcznikach papierowych przez około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Włóż trochę wody do jajek, włóż zapałkę do garnka (zapobiega to wypływaniu bieli, jeśli skorupka pęknie), a następnie, podczas gotowania, spuść jajka i gotuj dokładnie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wyjąć i odstawić na bok.
5
Tear romaine liści do jadalnych rozmiarów i wrzucić z pozostałych 3 do 4 łyżki oliwy z oliwek, aby płaszcz dobrze, ale lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
6
Posypać solą i kilkoma mielonymi pieprzem i ponownie wrzucić. Wstrząsnąć na temat 6 krople sosu Worcestershire, mżawka na sok z cytryny, złamać w jajkach, i wrzucić do blend. Popraw przyprawę. Wrzucić z serem, a następnie z grzankami ziemniaczanymi w ostatniej chwili, jak przynieść go do stołu-nie wcześniej, bo sałatka będzie więdną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
GrzankiGrzanki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn