Need a przystawka bezglutenowa? Sałatka Cezar może być wspaniały przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, oliwę z oliwek, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sałatka Cezar z kurczaka z grzankami czosnkowymi {i lekkim sosem Cezar}, Grillowana Sałatka Cezar z lekkim sosem sałatkowym Cezar, oraz Sałatka makaronowa z kurczakiem Cezar z lekkim sosem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Weź worek do zamrażarki, włóż do ziemniaków nieobranych, ale pokrojonych w kostkę, około 1/2 cala kwadratu, może czasami nieco mniejszego, Wrzuć po nich posiekany czosnek, a następnie dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek. (Kiedy się spieszę, zapominam o czosnku i zamiast tego używam oleju z czosnkiem.) Potrząsam workiem tak, aby olej się rozproszył i pokrył wszystkie kostki ziemniaka. Opróżnij je na patelnię, a następnie piecz przez 45 minut do 1 godziny w nagrzanym piekarniku. Kiedy błyszczą na brązowo, układam je na papierowych ręcznikach i posypuję grubą solą morską. Nie chcesz, aby iść na sałatkę, gdy piekielnie gorące, tak chłodne na niektórych ręcznikach papierowych przez około 10 minut.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Gruby Czerwony Cukier
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Włóż trochę wody do jajek, włóż zapałkę do garnka (zapobiega to wypływaniu bieli, jeśli skorupka pęknie), a następnie, podczas gotowania, spuść jajka i gotuj dokładnie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Wyjąć i odstawić na bok.
5
Tear romaine liści do jadalnych rozmiarów i wrzucić z pozostałych 3 do 4 łyżki oliwy z oliwek, aby płaszcz dobrze, ale lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
6
Posypać solą i kilkoma mielonymi pieprzem i ponownie wrzucić. Wstrząsnąć na temat 6 krople sosu Worcestershire, mżawka na sok z cytryny, złamać w jajkach, i wrzucić do blend. Popraw przyprawę. Wrzucić z serem, a następnie z grzankami ziemniaczanymi w ostatniej chwili, jak przynieść go do stołu-nie wcześniej, bo sałatka będzie więdną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Grzanki
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)