Przepis krewetki i przegrzebek Ceviche sałatka jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4. Ta przystawka ma 173 kalorie, 10g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz Tomatillo, lekko kolendry, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ceviche z krewetkami i przegrzebkami, Ceviche z krewetkami i przegrzebkami z tequilą, oraz Niedzielny Brunch: Ceviche z krewetkami i przegrzebkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 2-do 3-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia.
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.