Sałatka Carpaccio z cukinii z parmezanem, bazylią i orzechami włoskimi

Sałatka Carpaccio z cukinii z parmezanem, bazylią i orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 233 kalorie, 6G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 115 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser parmigiano-reggiano, liście bazylii, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sałatka z kluskami z cukinii z parmezanem i orzechami włoskimi-Low Carb, Sałatka Carpaccio Z Cukinii, oraz Sałatka Carpaccio Z Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Plastry cukinii skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i sokiem z cytryny, doprawić do smaku solą i pieprzem. Rozmieść na czterech talerzach obiadowych w nakładających się koncentrycznych kręgach.
Na wierzch posypać parmezanem, orzechami włoskimi i bazylią.