Sałatka Carlosa Conrique
Sałatka Carlosa Conrique wymaga mniej więcej 25 godzin od początku do końca. Na 2,02 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jędrnych dojrzałych kalifornijskich awokado, grejpfruta, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy to Sałatka Carlosa Conrique, sałatka kachumber lub sałatka kuchumber – indyjska sałatka warzywna, oraz Sałatka meksykańska - ta sałatka to nie tylko sałatka to posiłek.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w głębokim 10-calowej patelni ciężkiej, aż będzie gorąco, ale nie pali, a następnie smażyć paski tortilla, o 8 na raz, obracając raz, aż do złotego, o 2 protokół.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Połówki marakuji poprzecznie i łyżkę nasion i miąższu do miski.
Ubij cukier, sok z limonki i sól, a następnie dodaj oliwę w wolnym strumieniu, ubijając do emulgowania.
Z grejpfruta ostrym nożem wyciąć skórkę, w tym cały biały rdzeń, a następnie, pracując nad inną miseczką, wyciąć odcinki wolne od błon.
Wylać soki z miski i ubić 3 łyżki do dressingu.
Ćwiartka awokado wzdłuż, następnie dół i obrać.
Pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Wrzucić sałaty, grejpfruty sekcje, awokado, i nasturcje z sosem w dużej salaterce.
Dodać paski tortilla i wrzucić do połączenia.