Sałatka Bulgur z zielonej cebuli Vinaigrette może być tylko przystawką szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cebulę, pomidory śliwkowe, Serrano chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Bulgur Z Zieloną Cebulą Vinaigrette, Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka, oraz Bulgur z nerkowca i zielonej cebuli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić bulgur w dużej misce, zalać 3 szklanki wrzącej wody nad, przykryć miskę folią i odstawić do miękkości, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dobrze spuścić, wyciskając jak najwięcej wody, w razie potrzeby. Powrót ugotowanego bulgur do miski i wymieszać w cebuli, pomidory, pietruszka, mięta, i 4 plastry zielonej cebuli.
W blenderze umieścić sok z limonki, miód, serrano i 1/2 szklanki posiekanej zielonej cebuli i zmiksować na gładką masę. Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj olej, aż do zemulgowania. Jeśli mieszanina wydaje się zbyt gęsta, zmiksuj kilka łyżek zimnej wody i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, Rozgnieciony
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Sałatkę przełożyć na talerz i skropić winegretem z zielonej cebuli.