Sałatka Bulgur z zieloną cebulą Vinaigrette

Sałatka Bulgur z zieloną cebulą Vinaigrette
Sałatka Bulgur z zielonej cebuli Vinaigrette może być tylko przystawką szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz cebulę, pomidory śliwkowe, Serrano chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Bulgur Z Zieloną Cebulą Vinaigrette, Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka, oraz Bulgur z nerkowca i zielonej cebuli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieścić bulgur w dużej misce, zalać 3 szklanki wrzącej wody nad, przykryć miskę folią i odstawić do miękkości, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dobrze spuścić, wyciskając jak najwięcej wody, w razie potrzeby. Powrót ugotowanego bulgur do miski i wymieszać w cebuli, pomidory, pietruszka, mięta, i 4 plastry zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur GotowanyBulgur Gotowany
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W blenderze umieścić sok z limonki, miód, serrano i 1/2 szklanki posiekanej zielonej cebuli i zmiksować na gładką masę. Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj olej, aż do zemulgowania. Jeśli mieszanina wydaje się zbyt gęsta, zmiksuj kilka łyżek zimnej wody i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Sałatkę przełożyć na talerz i skropić winegretem z zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn