Sałatka Baccala
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki Baccala. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 3,67 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 95g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grubej soli i pieprzu, bazylia, oliwki gaetan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Sałatka Baccala, Baccala, oraz Biała Baccala.
Instrukcje
Odcedzić dorsza i pokroić na 3-calowe kawałki.
Przenieść do dużego rondla, przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, aż ryba jest łatwo płatki widelcem, 15 do 20 minut.
Odcedzić i przenieść dorsza do miski wypełnionej zimną wodą, aż ostygnie, 10 do 15 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.