Sałatka Arbuzowa Z Grilla
Grillowana Sałatka arbuzowa to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 379 kalorii, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka gałązki bazylii, pestek dyni, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pestki dyni można śledzić to danie główne z Kora Dyni jako deser. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka Arbuzowa Z Grilla, Sałatka Arbuzowa Z Grilla, oraz Sałatka Arbuzowa Z Grilla.
Instrukcje
Podgrzać bazylii i 1/3 szklanki oleju na małej patelniponad średnim ogniu, aż bazylia zaczyna sięubble. Dusić przez 3 minuty.
Ostudzić przez 1 godzinę. Bazylia wyrzucić;odstawić olej bazyliowy.
Zbuduj średni ogień w grillu węglowym lub podgrzej grill gazowy do średniego.
Stelaż Brushgrill z olejem. Arbuz grillować do czasu zwęglenia, około 2 minut. Odstawić.
Ubić pozostałą 1/2 szklanki oleju, soku z limonki i wymieszać w dużej misce. Całość doprawić solą i pieprzem.
Dodaj kiełki grochu i wrzucić do herbu.
Umieść 3 kawałki grillowanego arbuza oneach talerza. Top z kiełkami grochu i drizzlebasil oleju ponad.
Dekoruj marynowanymi rzodkiewkami, queso fresco i pestkami dyni.