Sałatka Arbuzowa
Sałatka arbuzowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 242 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Mieszanka ananasa w soku, banany, winogrona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka arbuzowa z arbuzowym winegretem, Sałatka Arbuzowa, oraz Sałatka Arbuzowa.
Instrukcje
Każdy arbuz przeciąć na pół wzdłuż. Wydrąż wnętrze za pomocą ballera melonowego, rezerwując skórkę do późniejszego użycia.
Odcedzić ananasa i wyrzucić sok.
Jabłka pokroić na pół, usunąć rdzenie i pokroić na kawałki wielkości kęsa. Banana obrać i pokroić na kawałki wielkości kęsa. Winogrona opłukać pod zimną bieżącą wodą i osuszyć.
W misce, wrzucić razem kulki arbuza, ananas, jabłko, kawałki banana, i winogrona. Podzielić sałatkę owocową wśród 4 zastrzeżone arbuza "miski" i służyć.