Sałata wołowa Azjatycka zawija z kuskusem
Azjatyckie zawijasy z sałaty wołowej z curry kuskus może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sosu sojowego, kapusta, liście sałaty rzymskiej, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Azjatyckie Zawijasy Do Sałaty Wołowej, Łatwe Asian Style indyk i sałata wołowa okłady, oraz Okłady Z Sałaty Azjatyckiej dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni na średnim ogniu, dodać olej sezamowy i ciepła.
Dodaj kapustę i marchew i saute przez 2 protokół.
Dodać wołowinę i gotować, mieszając, aż wołowina zostanie podgrzana i kapusta zacznie więdnąć, około 2 minut.
Dodaj sos hoisin i sos sojowy i gotować 5 minut, aż mieszanina ogrzewa się przez i kapusta więdnie, często mieszając.
Tymczasem doprowadzić wodę do wrzenia.
Umieścić kuskus w żaroodpornej misce i posypać solą, pieprzem i curry.
Kuskus zalać wrzącą wodą i przykryć na 5 minut. Puch z widelcem.
Łyżka trochę wołowiny do środka każdego liścia sałaty i zwinąć.
Polecane wino: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Gewurztraminer, Chenin Blanc i Riesling to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 54 dolarów za butelkę.
![Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer]()
Domaine Weinbach Cuvee Laurence Gewurztraminer
Aromaty są sugestywne z nutami płatków róży i egzotycznych owoców. Nieco suchy na podniebieniu, ten rocznik odsłania bukiet dojrzałych aromatów kantalupy, guawy i nektarynki, które są zrównoważone delikatnymi przyprawami, takimi jak imbir i kardamon. Wykończenie jest długie i eleganckie.Ten Gewurztraminer jest wszechstronny i może być łączony z wędzonym łososiem, a także dusz wieprzowych z imbirem, kuchni południowo-wschodniej Azji, takiej jak curry z czerwonego kokosa, indyjskie lub dania w stylu marokańskim. Świetnie nadaje się również jako aperitif lub z bogatym w foie grasand, dojrzałym serem.