Sautéed szpinak z pieczarkami
Sautéed szpinak z pieczarkami jest bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, czosnek, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sautéed szparagi, Fasola szparagowa Sautéed, oraz Cukier Snap Groch Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i czosnek; gotować i mieszać 3 do 5 min. albo aż grzyby będą miękkie.
Dodać szpinak; gotować i mieszać na średnim ogniu 4 do 5 min. albo dopóki szpinak nie zwiędnie.
Wymieszać z pieprzem, posypać serem.