Sautéed szpinak z pieczarkami

Sautéed szpinak z pieczarkami
Sautéed szpinak z pieczarkami jest bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, czosnek, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sautéed szparagi, Fasola szparagowa Sautéed, oraz Cukier Snap Groch Sauté dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać grzyby i czosnek; gotować i mieszać 3 do 5 min. albo aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodać szpinak; gotować i mieszać na średnim ogniu 4 do 5 min. albo dopóki szpinak nie zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4
Wymieszać z pieprzem, posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia66
Magazyn