Sauteed Yellow Squash
Smażony żółty Squash wymaga około 24 minuty od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. 14 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz sól i pieprz, pietruszka liści, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest dobre. Podobne przepisy to Smażona cukinia i żółty Squash, Smażona Cukinia I Żółty Squash Z Miętą, oraz Smażona cukinia i żółty Squash z czosnkiem i parmezanem.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu.
Dodać olej, następnie masło. Gdy masło się rozpuści, dodaj czerwoną paprykę i Kabaczek.
Saute 12 do 14 minut, aż squash jest przetargu.
Dodać sól, pieprz i natkę pietruszki.
Dodaj szczypiorek lub szalotki, jeśli chcesz warstwę lekkiego smaku cebuli na danie, jak również.