Sauteed Greens n ' Shrooms
Sauteed Greens n ' Shrooms to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać masło, miód mżawka, grzyby, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Outback Steakhouse Sauteed Shrooms, Smażone Warzywa, oraz Warzywa Smażone Z Czosnkiem.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek, 3 obroty patelni, na dużej patelni na średnim ogniu. Grubo posiekać grzyby i dodać do patelni, wrzucić na 2 do 3 minut, a następnie dodać zieleninę do zwiędnięcia. Doprawić solą i pieprzem. Ubierz zieleninę z sokiem z cytryny, a następnie wrzuć z masłem, gdy się rozpuści, tworząc SOS.
Skropić trochę miodu na zieleni i podawać.