Sautéed Plantains
Sautéed Plantains wymaga około 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 37 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 210 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól koszerną, plantany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest przyniesiony przez Chow. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Plantany Smażone, Smażone Dojrzałe Plantany, oraz Palony w maśle brązowym kalafior, podsmażone plantany i Puree z korzenia pietruszki.
Instrukcje
Obrać plantany i ćwiartkę wzdłuż, aby mieć 4 długie kawałki. Pokrój osiem pasków na 1-calowe kawałki.Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż do spienienia.
Dodać plantany i podsmażyć na złoty kolor. Doprawić solą i pieprzem i wyjąć na papierowy ręcznik, aby osuszyć.