Saucy Shrimp a la Diabla
Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 130 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz krem knudsen, a. 1. oryginalny sos, zielona cebula i kilka innych składników na rękę, można zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Camarones a la Diabla-Krewetka Diablo, Krewetki diabelskie (camarones a La Diabla), oraz Szybkie Pikantne Krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki zmiksować w blenderze na gładką masę.
Podgrzać 1 Łyżkę. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i cebulę; gotować 5 min. albo do przetargu.
Rozgrzać pozostały olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj krewetki, w 2 partie; gotować i mieszać 3 min. albo do różu.
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło. Powrót czosnek, cebula i krewetki na patelni; mieszać w mieszaninie sosu. Doprowadzić do wrzenia; dusić na małym ogniu 3 min. lub aż do przegrzania.
Łyżka ryżu; podawać posypane cebulą i kwaśną śmietaną.