Sashimi Napolean
Need a bezglutenowe, przyjazne fodmap i pescatariańskie danie główne? Sashimi Napolean może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 107g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 839 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $10.97 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, kiełki, ocet sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Maui cebula Napoleon z sosem pomarańczowo-imbirowym, Tuńczyk Sashimi, oraz Sałatka sashimi Nobu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubij razem ocet, wasabi, i sos sojowy, aż się rozpuści. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek. Rezerwa.
Bardzo ostrym nożem o cienkim ostrzu bardzo cienko pokroić rybę na ziarno.
Podczas krojenia halibuta, pokroić na skórę, tak jak wędzony łosoś. Rezerwa.
Pokroić skórki wonton w poprzek na pół, tworząc 15 sztuk.
Na patelni, kubek ciepła klarowanego masła na umiarkowanym ogniu. Smażyć Skórki wonton na złoty kolor z każdej strony, dodając więcej masła w razie potrzeby.
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Umieść skórę wonton na każdym z czterech talerzy.
Nałóż rybę tak, aby pasowała do skóry wontona, oddzielając rybę liśćmi wontona i kończąc warstwą warstw ryb (4 warstwy na talerz, tworząc efekt Napoleona).
Wsuń liść shiso pod róg każdego Napoleona.
Odcedzić i osuszyć rzodkiewki i rozsypać daikonem, kiełkami i szczypiorkiem na wierzchu.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;