Sardynki w sosie pomidorowym z dodatkiem kopru włoskiego: Sarde alla Marinara
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Sardynki w sosie pomidorowym z dodatkiem kopru włoskiego: Sarde alla Marinara może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 299 kalorii, 21g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cebulę, pomidory, sardynki i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sardynki nadziewane / Sarde A Beccafico, Sarde En Saor (sardynki w stylu weneckim), oraz Linguine z sardynkami, koprem włoskim i pomidorem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W rondlu na średnim ogniu, delikatnie podsmażyć cebulę w 3 łyżkach oleju, aż będzie miękka i złota, ale nie zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać pokrojone pomidory i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 10 minut, lub aż większość soku odparuje, a pomidory zmniejszą się do gęstego dżemu. Wymieszać około połowy nasion kopru włoskiego i dodać sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bułka Tarta, Kilka Garści
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Dżem
4
Użyj trochę więcej oleju, aby nasmarować naczynie piekarnika wystarczająco duże, aby utrzymać sardynki w 1 warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardynki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Dodaj wszystko, ale 1/3 szklanki sosu pomidorowego i rozłożyć go na dnie naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Ułożyć rybę na wierzchu sosu pomidorowego w 1 warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Posypać trochę soli, bułkę tartą i pozostałe nasiona kopru włoskiego na wierzchu ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Bułka Tarta, Kilka Garści
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Mżawka na winie, następnie kropka z pozostałym sosem pomidorowym.