Sardynki w sosie pomidorowym z dodatkiem kopru włoskiego: Sarde alla Marinara

Sardynki w sosie pomidorowym z dodatkiem kopru włoskiego: Sarde alla Marinara
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Sardynki w sosie pomidorowym z dodatkiem kopru włoskiego: Sarde alla Marinara może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 299 kalorii, 21g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cebulę, pomidory, sardynki i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sardynki nadziewane / Sarde A Beccafico, Sarde En Saor (sardynki w stylu weneckim), oraz Linguine z sardynkami, koprem włoskim i pomidorem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W rondlu na średnim ogniu, delikatnie podsmażyć cebulę w 3 łyżkach oleju, aż będzie miękka i złota, ale nie zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać pokrojone pomidory i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 10 minut, lub aż większość soku odparuje, a pomidory zmniejszą się do gęstego dżemu. Wymieszać około połowy nasion kopru włoskiego i dodać sól i pieprz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
DżemDżem
4
Użyj trochę więcej oleju, aby nasmarować naczynie piekarnika wystarczająco duże, aby utrzymać sardynki w 1 warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Dodaj wszystko, ale 1/3 szklanki sosu pomidorowego i rozłożyć go na dnie naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Ułożyć rybę na wierzchu sosu pomidorowego w 1 warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Posypać trochę soli, bułkę tartą i pozostałe nasiona kopru włoskiego na wierzchu ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Mżawka na winie, następnie kropka z pozostałym sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Piec w piekarniku przez około 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawSos
Magazyn