Sardynki i rukola na grzance
Sardynki i rukola na grzance to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 20g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Ten przepis z BBC Good Food wymaga chleba, ząbka czosnku, rukoli i wody źródlanej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukoli Z Sardynkami, Pomarańczami I Pepitami, Sardynki Na Grzankach, oraz Sardynki na grzankach.
Instrukcje
Lekko grzać chleb. Przetrzyj pokrojoną stronę czosnku na powierzchni tosta i ułóż plastry pomidora na wierzchu.
Dodaj przyprawy, jeśli chcesz.Rozbij sardynki widelcem i ułóż na górze. Nasypać rukolę i skropić octem balsamicznym.