Sardela Bruschetta: Bruschetti di Alici
Sardela Bruschetta: Bruschetti di Alici wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 547 kalorii, 12g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką pieprz, pietruszkę, sardelę pakowaną w sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Ciasto z sardelą i bułką tartą-Tortino di alici, Linguine con alici (Linguini z sosem anchois), oraz Anchois and olive bruschetta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Moczyć sardele w wodzie przez 1 godzinę.
Odcedzić, spłukać i posiekać.
Za pomocą widelca rozgnieść anchois, pietruszkę, miętę i czosnek w misce.
Dodać oliwę z oliwek i pieprz, do smaku. Mieszaj i tłucz, aż uzyskasz kremową konsystencję. Może być konieczne dodanie więcej oleju.
Rozprowadzić mieszaninę sardeli w równych ilościach na kromkach chleba.
Umieścić bruschetta na dużej blasze do pieczenia.
Piec, aż chleb jest tylko tosty, o 8 do10 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Santa Margherita Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Autentyczne włoskie Chianti wykonane z winogron uprawianych w sercu toskańskiego regionu Chianti Classico. Znakomity wyraz winogron Sangiovese, ze znaczną kwasowością z niskiego pH gleby w tym regionie.Aromaty tego złożonego czerwonego wina wahają się od wiśni i śliwek do kwiatów mieczyka i ziemistego krzemienia. Taninowe, dębowe smaki są jasne i okrągłe, z suchym, ciepłym, ziemistym wykończeniem.Najlepiej smakuje z bardzo aromatycznymi daniami, takimi jak sosy na bazie pomidorów, ravioli z grzybami, pieczenie wołowiny lub wieprzowiny oraz mięso z dziczyzny od dziczyzny po bażanty. Doskonale nadaje się również do dojrzałych serów.Mieszanka: 85% Sangiovese, 15% Merlot i Cabernet Sauvignon