Sardela Bruschetta: Bruschetti di Alici

Sardela Bruschetta: Bruschetti di Alici
Sardela Bruschetta: Bruschetti di Alici wymaga około 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 547 kalorii, 12g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką pieprz, pietruszkę, sardelę pakowaną w sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 55%. Podobne przepisy to Ciasto z sardelą i bułką tartą-Tortino di alici, Linguine con alici (Linguini z sosem anchois), oraz Anchois and olive bruschetta.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Moczyć sardele w wodzie przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Odcedzić, spłukać i posiekać.
4
Za pomocą widelca rozgnieść anchois, pietruszkę, miętę i czosnek w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać oliwę z oliwek i pieprz, do smaku. Mieszaj i tłucz, aż uzyskasz kremową konsystencję. Może być konieczne dodanie więcej oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Rozprowadzić mieszaninę sardeli w równych ilościach na kromkach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
7
Umieścić bruschetta na dużej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
8
Piec, aż chleb jest tylko tosty, o 8 do10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn