Sarah ' s Tofu Noodle Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,63 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. Jest idealny do Jesień. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, majeranek, bazylia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Makaronem Tofu I Shiitake, Tofu, bakłażan i zupa z makaronem Shiitake, oraz Szybka Zupa Z Makaronem Ramen Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w garnku na średnim ogniu. Mieszać w marchew, cebula, seler, i czosnek i gotować, aż tylko miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Masło
Seler
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Wlać bulion i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Po ugotowaniu dodać makaron, tofu, rodzynki, bazylia, oregano, przyprawę do drobiu, tymianek, rozmaryn, majeranek i pieprz. Rozpuścić skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej do zupy. Powrót zupy do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Drobiu
Skrobia Kukurydziana
Majeranek
Rozmaryn
Makarony
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie