Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Squash Ribbon ciasto francuskie

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj tartę z ciasta francuskiego Sary Kate Gillingham-Ryan ' s Squash Ribbon. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jajko, mięta, ser mascarpone, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Muhammara, Sara Kate Gillingham-Ryan ' s White Lasagna with Mushrooms and Prosciutto, oraz Sara Kate Gillingham-Ryan ' s Maple-Bacon Spiced Nuts.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
W misce, połączyć 1/4 szklanki parmezanu, mascarpone, jajko, śmietana, mięta, tymianek, i trochę soli i pieprzu i mieszać, aż dobrze wymieszane. Odstawić.
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj ciasto francuskie na prostokąt o grubości około 1/8 cala.
Przełożyć ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia. Używając końcówki ostrego noża, zdobądź granicę około 3/4 cala od krawędzi dookoła arkusza ciasta, przekłuwając tylko kilka górnych warstw.
Rozprowadzić masę serową równomiernie na cieście wewnątrz granicy, a następnie ułożyć plastry dyni po przekątnej na tarcie.
Plastry kabaczka i krawędzie ciasta posmarować oliwą z oliwek.
Piec tartę przez 15 minut, a następnie posypać pozostałą 1/4 szklanki (1 oz/30 g) parmezanu. Kontynuuj piec, aż ser się stopi i ciasto będzie złote, około 15 minut dłużej.
Ostudzić na patelni na stojaku z drutu przez 5 minut.
Pokroić na kawałki i podawać na ciepło.