Sango o CUS-CUS (zupa z wieprzowiny, ziemniaków i Hominy)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Sango o CUS-CUS (wieprzowina, ziemniaki i zupa z Hominy). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, kolumbijski SOS kreolski, mielony achiote i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa Wieprzowo-Hominowa, Posole (zupa meksykańska z wieprzowiną i Hominem), oraz Wieprzowina i Hominy w czerwonym Chiles zupa / gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
ułóż kości wieprzowe i hominy w dużym garnku, dodaj alinos i bulion wołowy.Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę i 15 minut.
Dodaj ziemniaki, mielony kminek, achiote, hogao, sól i pieprz. Przykryć i gotować przez 40 minut więcej lub aż wieprzowina jest gotowana.
Dekoruj posiekaną świeżą kolendrą i hogao.
Podawać z białym ryżem, awokado i aji na boku.