Sandbakelser (Piaskownice)
Sandbakelser (piaskowe tarty) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 82 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, migdały, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Tarty Piaskowe, Tarty Piaskowe, oraz Tarty Piaskowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym wirować migdały, aż zostaną drobno zmielone.
W misce, z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, beat masło i cukier, aż puszyste. Ubić ekstrakt z jaj i migdałów, aż dobrze się wymieszają. Wymieszać lub ubić zmielone migdały i mąkę.
Jeśli używasz patelni tart (około 2 w. szeroki i 3/4 W. Głębokie; będziesz potrzebował około 4 kilkanaście patelni łącznie-piec w kolejności, jeśli to konieczne), naciśnij 1 1/2-łyżeczka porcji ciasta na dole iw górę boki do krawędzi każdej patelni (ciasto powinno być 1/4 cala grubości). Ustaw Patelnie tart nieco od siebie w 10-na 15-calowych patelniach do pieczenia (jeśli pieczenie w kolejności, przykryj niewykorzystane ciasto lekko folią). Każdą tartę napełnij 1/4 łyżeczki dżemu.
Jeśli nie używasz patelni do tarty, uformuj 1 1/2 łyżeczki porcji ciasta w kulki i ustaw około 2 cale od siebie na 12 - na 15-calowych blachach do pieczenia (przepis wypełnia trzy arkusze). Czubkiem palca wykonaj 1/2 cala szerokości, 1/2 cala głębokości wcięcia w środku każdej kulki; wypełnij każdą z około 1/4 łyżeczki dżemu.
Piec w piekarniku 350, aż tarty będą złociste, 16 do 18 minut; zmiana pozycji patelni w połowie pieczenia. Schłodzić około 10 minut na patelniach lub arkuszach. Odwrócić Patelnie tart jeden na raz, aby zwolnić tarty, i ustawić pionowo na stojakach; lub przenieść ciasteczka z blachy do pieczenia stojaków do ostygnięcia.