San Diego Grillowany Kurczak

San Diego Grillowany kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 225 kalorii, 24g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz połówki piersi kurczaka-wbite do 3/ness, Skórka z limonki, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Muffiny Truskawkowe San Diego, Tacos rybne w stylu San Diego, oraz Tacos Rybne W Stylu San Diego.
Instrukcje
W płytkim naczyniu wymieszać skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, skórkę z cytryny, sok z cytryny, skórkę z limonki, sok z limonki, kolendrę, płatki czerwonego pieprzu, oliwę z oliwek i miód.
Wyjąć około 1/4 szklanki mieszaniny i odstawić na później.
Dodać piersi z kurczaka do pozostałej marynaty, obracając się, aby pokryć obie strony. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, obracając od czasu do czasu, 1 do 4 godzin.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Wyjąć piersi kurczaka z marynaty; wyrzucić marynatę.
Fastrygując często sosem reserved, gotuj kurczaka na rozgrzanym grillu, aż nie będzie już różowy w środku, a soki będą jasne, około 5 minut na stronę. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).