Sam Sifton ' s Creamed Onions
Sam Sifton ' s Creamed Onions może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.24 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, pieprz cayenne, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cebula śmietankowa II, Cebula Śmietankowa, oraz Cebula Śmietankowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij rondel w połowie wody i ustaw na dużym ogniu, aż dojdzie do wrzenia.
Dodać cebulę i przykryć, a następnie wyłączyć ogień i pozostawić na 15 minut, lub aż skórki będą bardzo miękkie.
Odcedzić cebulę i opłukać je w zimnej wodzie, aż będą wystarczająco chłodne, aby obsłużyć. Za pomocą małego noża do parkowania i palców usuń skórki.
W dużej patelni sauté ustawić na średnim ogniu, gotować boczek, aż sprawia, że jego tłuszczu i zaczyna się chrupiące, około 5 protokół.
Wyjąć boczek z patelni i odstawić.
Dodaj mąkę do patelni i wymieszaj ją z tłuszczem, aby stworzyć zasmażkę. Gotować, stale mieszając, przez 3 do 5 minut lub do momentu, gdy zasmażka zacznie kolorować.
Dodać bulion i ubijać do połączenia.
Dodać śmietanę, tymianek i cayenne oraz sól i pieprz do smaku. Gotować przez kilka minut do zgęstnienia.
Dodać cebulę na patelni, zmniejszyć ogień do niskiego dusić i gotować, pokryte, przez 30 do 40 minut, lub aż cebula są miękkie i sos jest dość gęsty.
Udekoruj zarezerwowanym boczkiem, kolejną szczyptą cayenne i — oczywiście-posiekaną natką pietruszki.