Salumi z winogronowym Mostarda i pełnoziarnistym Gnocci Fritti

Salumi z winogronowym Mostarda i pełnoziarnistym Gnocci Fritti
Salumi z winogron Mostardan i pełnoziarniste Gnocci Fritti może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 412 kalorii, 11g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka skórki z 1 pomarańczy, pieprz cayenne, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Salumi z winogronowym Mostardanem i pełnoziarnistym Gnocci Fritti, Koper-czosnek wieprzowina wędzona z koprem włoskim Gremolatan i winogron Mostarda, oraz Babeczki Bananowe Z Całych Winogron Pszennych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś wszystkie składniki z wyjątkiem gotować na wolnym ogniu w dużym dużym garnku overmedium ciepła, mieszając, aż cukier rozpuszcza.Gotować na wolnym ogniu, aż ciecze zgęstnieją i winogrona są miękkie, ale większość jest nadal nienaruszona, mieszającczęsto, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Mix in mustard.DO naprzód: można dokonać 1 tydzień do przodu.Ochłodzić, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
1
Wymieszać ciepłe mleko i cukier wsmała miska; wymieszać z drożdżami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odstawić dopomieszka wygląda gąbczasto, około 6 minut.
3
Połączyć 3/4 szklanki mąki, sól, i cayennein dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać 7 łyżek letniej wody, 1 łyżeczkę oliwy z oliwek i drożdże; mieszać do miękkich lekko lepkich form ciasta. Kolejną dużą miskę posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać ciasto i obrócić do płaszcza. Przykryj miskę folią plastikową i ręcznikiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Niech doughrise w ciepłym obszarze bez przeciągów, aż dwukrotnie involume, o 1 godzinę.
7
Zagniataj ciasto na powierzchni roboczej, aż będzie gładkie, posypując lekko większą ilością mąki, jeślibardzo lepkie. Podziel ciasto na pół. Kształt każdej połówki w prostokąt o szerokości 1/3 cala.Pokrowiec z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Ustaw maszynę do makaronu na najszersze ustawienie.Uruchom 1 Prostokąt przez maszynę 6 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
9
Pociąć ciasto na pół w poprzek; obrócić maszynędo następnego-węższe ustawienie. Kontynuuj przebieganie przez maszynę, dostosowując się do następnego zwężenia po każdym 6 przejściu, aż każdy pasek ma około 4 cale szerokości, 12 cali długości i 1/16 cala grubości. Powtórz prostokąt drugiego rzutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
Pokrój każdy pasek ciasta w poprzek na paski o szerokości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
11
Wlać olej rzepakowy do dużego rondla o głębokości 1 cala. Podłącz głęboką frythermometr do patelni; rozgrzać olej na średnim ogrzaniu do 177°. smażyć ciasto partiami, aż do rozluźnienia i chrupkości, około 2 minut perbatch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Przenieść na papier-ręcznik-linedbaking arkusza.
13
Posypać gorące gnocchi zcheese. DO przodu: może być wykonany 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
14
Odstawić w temperaturze pokojowej.Podgrzewać w piekarniku 177° około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Ułóż salumi na talerzu.
2
Serwewith mostarda i gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi

Składniki

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn