Saltimbocca Cielęca

Saltimbocca Cielęca
Cielęcina Saltimbocca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 936 kalorii, 72g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $9.55 za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej z pestek winogron, zwiędły szpinak, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszane warzywa, można śledzić to danie główne z Deser Z Pumpkin Pie jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Saltimbocca Cielęca, Saltimbocca Cielęca, oraz Saltimbocca Cielęca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szpinak na parze, a następnie odstawić do dobrego osuszenia i ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
2
Rozgrzać olej na średnim ogniu w patelni saute, odpylić kotlety cielęce mąką i strząsnąć nadmiar. Cielęcinę z obu stron szybko, tylko do brązowej powłoki. Uważaj, aby nie rozgotować cielęciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Kotlety wyjąć na blachę do pieczenia i pozostawić do ostygnięcia. (Chcesz, aby proces gotowania się zatrzymał.) Do tej samej patelni dodać masło i czosnek, pozwalając masło do stopienia i skwierczeć na chwilę. Patelnię odgazować białym winem, następnie dodać demi-glace i pozwolić, aby sos zmniejszył się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Ustaw 1 z regałów w piekarniku na najwyższym poziomie i rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Top każdy z kotletów cielęcych z odrobiną szpinaku, liście szałwii, kawałek prosciutto, i ser szwajcarski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
Kotlet CielęcyKotlet Cielęcy
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
ProsciuttoProsciutto
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Umieść w piekarniku na górnej półce tylko na tyle długo, aby stopić ser i ogrzać. Nie odchodź za długo. Nie chcesz, aby cielęcina gotowała dalej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TopionySer Topiony
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Aby zakończyć SOS, zdjąć z ognia i ubić na maśle w kostkach. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
7
Łyżka sosu na talerzu i top z kotletem cielęcym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlet CielęcyKotlet Cielęcy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Podawać z makaronem maślanym lub gotowanymi na parze warzywami jako akompaniament.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn