Salsamol

Salsamol
Salsamole jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 45 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, ocet jabłkowy, serrano chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Salsamol pomidorowo-awokado.

Instrukcje

1
Połączyć czerwoną cebulę, sok z limonki, ocet jabłkowy, sól, czosnek, i Serrano chile w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj kolendrę, awokado, i pomidor; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn