Salsa żurawinowa, Jicama i kolendra

Salsa żurawinowa, Jicama i kolendra
Przepis żurawina, Jicama i Salsan Cilantro jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 20 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 15 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 15. Mieszanka kolendry, sól, sok pomarańczowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Salsa żurawinowa z kolendrą i Chiles, Salsa Z Żurawiną, Pomarańczą I Kolendrą, oraz Dip Jicaman i kolendra dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać sok pomarańczowy, sok z limonki i cukier. Grubo posiekaj świeżą żurawinę w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połączyć żurawinę w średniej misce z jicama, kolendra, chile, i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
KolendraKolendra
JicamaJicama
Papryka ChiliPapryka Chili
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać z sokami; schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn