Salsa Żurawinowa
Przepis Salsan żurawinowy jest gotowy w około 15 minut i jest zdecydowanie wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 32 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, kolendrę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa Żurawinowa, Salsa Żurawinowa, oraz Salsa Żurawinowa podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu zagotuj żurawinę i wodę na 2 minuty.
Drenaż. Wymieszać z cukrem do rozpuszczenia.
Dodaj kolendrę, paprykę, cebulę, skórkę pomarańczową, sól i pieprz.
Dobrze wymieszać. Schłodzić i schłodzić.