Salsa Żurawinowa

Salsa Żurawinowa
Przepis Salsan żurawinowy jest gotowy w około 15 minut i jest zdecydowanie wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 32 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, kolendrę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa Żurawinowa, Salsa Żurawinowa, oraz Salsa Żurawinowa podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu zagotuj żurawinę i wodę na 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Drenaż. Wymieszać z cukrem do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
3
Dodaj kolendrę, paprykę, cebulę, skórkę pomarańczową, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dobrze wymieszać. Schłodzić i schłodzić.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn