Salsa Zielona (Salsa Verde)
Zielona Salsa (Salsa Verde) może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 19 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Mieszanka kolendry, cebula, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Zielona Oliwka Salsa Verde, oraz Salsa Verde (Włoski Zielony Sos) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić łuski z pomidorów. Tomatillo dobrze opłukać i grubo posiekać.
W blenderze lub robocie kuchennym, połączyć Tomatillo, chiles, cilantro, i 1 łyżka wody; wirować, aż grubo pured.
Wlać do miski i dodać cebulę i sól do smaku.