Salsa z pieczonych pomidorów II

Salsan z pieczonych pomidorów II może być po prostu bezglutenowym, bezmlecznym, lakto ovo-wegetariańskim i całym 30 przepisem, którego szukałeś. Ta przystawka ma 28 kalorii , 1 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5 osobom. Za 35 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jeśli masz pod ręką sos chili, sos pieprzowy, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 31% wyniku , co jest wynikiem raczej złym. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Salsa de Molcajete (salsa z pieczonych pomidorów i zielonego chili) , Salsa z pieczonych pomidorów (Salsan Asada) i Pieczona polędwica wołowa z salsą z pieczonych pomidorów .
Instrukcje
Na średniej blasze do pieczenia ułóż pomidory, czosnek i cebulę.
Umieścić pod brojlerem. Często sprawdzając, podgrzewaj 15 minut lub do momentu, aż warzywa się zwęgliją.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia na około 10 minut.
Zwęglone warzywa włóż do blendera lub robota kuchennego wraz z wodą i zmiksuj na gładką masę. Wymieszać z mielonym czarnym pieprzem, ostrym sosem paprykowym, solą i ostrym sosem chili. Mieszankę przechowywać w lodówce do momentu podania.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować różowego Gosset Celebris Extra Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 215 dolarów za butelkę.
![Gosset Celebris Extra Brut Rose]()
Gosset Celebris Extra Brut Rose
To cuvee zaprojektowano z myślą o najbardziej wymagających podniebieniach i, ogólniej, każdego, kto szuka odrobiny romantyzmu w swoim aperitifie. Jego świeżość z nutami czerwonych owoców (truskawki, maliny i czerwonej porzeczki) zapewnia gładkie, komfortowe uczucie, które utrzymuje się z nutą różowego grejpfruta. Szampan ten może być podawany jako dodatek do starannie dobranych dań, takich jak łosoś, gazpacho z truskawkami i pomidorami z bazylią lub panfriedscampi.