Salsa kaktusowa i kukurydziana wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 171 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga przystawka. 521 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz wiosła z kaktusami Nopales, tequilę, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest improwizowalne. Spróbuj Salsa Kaktusowa, Taco Z Kraba I Kaktusa Z Salsą Tomatillo, oraz Muffinki Kukurydziane Z Kaktusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wiosła Prep cactus:
Składniki, których będziesz potrzebować
Nopales
2
Rozgrzej piekarnik do 218°. pracując dużym ostrym nożem z dość prostą krawędzią, zeskrobaj wszelkie pozostałe kolce lub Nuby na łopatkach kaktusa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nopales
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Kaktus, zielone pomidory, biała cebula i jalapeños umieścić na blasze do pieczenia w nagrzanym piekarniku przez 12 minut. Kaktus powinien być jeszcze lekko chrupiący po przekłuciu widelcem.
Podgrzać patelnię żeliwną lub bez kija z 1 łyżeczką oliwy z oliwek na średnim ogniu na górze pieca. Gdy patelnia jest podgrzewana, dodaj zamrożoną kukurydzę i rozłóż w równej warstwie. Nie mieszaj kukurydzy. Pozostawić do pieczenia w gorącej patelni przez około 2 do 3 protokół.
(Uważaj, gdy zdejmujesz pokrywkę z Robot kuchenny—ciepło uwalniane z papryki będzie powiększać nos i gardło, więc nie stój bezpośrednio nad otwartym Robot kuchenny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje do salsy. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.