Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy

Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Black Bean i kukurydza Salsan spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 24 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, kukurydzę, salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy, Kolejna Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy, oraz Salsa z czarnej fasoli i kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz salsę, czarną fasolę i kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna FasolaCzarna Fasola
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
KukurydzaKukurydza
2
Podawać z chipsami tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn