Zielona Salsa z awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pomidory, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest dobre. Spróbuj Zielona Chili Awokado Salsa, Naleśniki z zieloną cebulą z salsą pomidorowo-awokado, oraz Grillowane krewetki Tacos z Zielonym Chili awokado Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść wodę, pieprz, cebula, czosnek, jalapenos, kolendra, awokado, i pomidory w blenderze, lub miskę robota kuchennego. Puree lub proces do pożądanej konsystencji, dodając więcej wody w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki Dyni
Papryka Jalapeno
Kolendra
Awokado
Czosnek
Pieprz
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Można spróbować Willamette Valley Vineyards cały klaster różowe Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.