Salsa Z Awokado-Mango

Salsa Z Awokado-Mango
Przepis awokado-Mango Salsan jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest doskonałym wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 111 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mango, kolendrę, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Salsa Z Awokado Mango, Salsa Z Awokado Mango, oraz Salsa z mango i awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj awokado, mango, czerwoną cebulę, posiekaną świeżą kolendrę i świeży sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
AwokadoAwokado
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Magazyn