Salsa Z Awokado-Mango

Salsa Z Awokado-Mango
Salsan z awokado-Mango jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 20 porcjami. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soku z limonki, jicama, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Salsa z mango i awokado, Salsa z mango i awokado, oraz Salsa z mango i awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 8 składników w dużej misce. Wymieszać sól i pieprz do smaku. Delikatnie złożyć awokado w mieszaninę mango. Przykryć i schłodzić 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia5
Magazyn