Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Salsa z awokado i kukurydzy może być świetnym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. 55 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, kukurydzę z kernela, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Salsa kukurydziana i awokado, Salsa Kukurydziana Z Awokado, oraz Salsa Z Awokado I Kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem chipsów tortilla aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Musujące wino różowe i musujące to świetny wybór do zanurzania sosu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. LVE by John Legend Sparkling rosé z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.