Salsa Verde Sałatka Ziemniaczana

Salsa Verde Sałatka Ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ziemniaczanej Salsa Verde. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.91 za porcję. Jeśli masz pietruszkę, cytrynę, ogórki z kopru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonego kurczaka ziemniaczanego z salsą Verde, Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, oraz Chorizo i ziemniaczane Tacos z awokado Salsa Verde.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn