Salsa Verde Ranch Style Wołowina Chili

Przepis Salsa Verde Ranch Style Wołowina Chili jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 288 kalorii, 22g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 798 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Białe Chili Z Salsą Verde, Kurczak Po Włosku Salsa Verde, oraz Slow Cooker Salsa Verde Kurczak Ciecierzyca Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić olej w dużym holenderskim piekarniku, 3-5 quart wielkości na średnim ogniu. Gdy gorące, dodać cebulę i cukinię, gotować przez 8-10 minut, aż zmiękną.
Dodać czosnek i gotować przez dodatkową minutę.
Dodać wołowinę, sól i pieprz. Wymieszać i gotować, aż rumiane, o 10 protokół.
Dodaj fasolę, pomidory, salsę, przyprawę ranczo, rosół z kurczaka, kminek, chili w proszku i kolendrę. Wymieszać, aby połączyć i zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu, aż będzie gotowy do podania.