Salsa Verde pieczona i konserwowana

Salsa Verde pieczona i konserwowana
Salsa Verde pieczona i konserwowana jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 141 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, paprykę chili, sok z cytryny w butelce i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salsa Verde W Puszkach, Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, oraz Salsa Pieczona Tomatillo (Salsa Verde) dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia49
Magazyn