Salsa Verde
Salsa Verde może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis serwuje 10 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 183 kalorie, 3G białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką cebulę, liście kolendry, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Rozświetlona Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, oraz Basic Salsa Verde (Meksykańska Salsa Tomatillo) podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia.
Dodaj tomatillos. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Umieść awokado, cebulę, jalapeno, kolendrę, sól i tomatillos w robocie kuchennym. Przykryj i przetwarzaj do zmieszania. Przechowywać w lodówce do schłodzenia.