Salsa Verde

Salsa Verde
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Salsa Verde spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 19 kalorii. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz chiles, sól, zielona cebula, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, oraz Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odrzuć łuski i łodygi z Tomatillo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
2
Połączyć pomidory i pozostałe składniki w robocie kuchennym; pulsować, aż grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn