Salsa Tomatillo

Salsa Tomatillo
Przepis Tomatillo Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 35 minut. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 23 grosze za porcję. Ta przystawka ma 18 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać sok z limonki, ząbki czosnku, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania, oraz Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn