Salsa Tomatillo

Salsa Tomatillo
Tomatillo Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka awokado, lekko liście kolendry, papryka jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj 10 Top Tomatillo s i pieczona Tomatillo i zielona oliwkowa Salsa, Easy Salsa Verde (Tomatillo Salsa) do puszkowania, oraz Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać tomatillo, zielona cebula, kolendra, pieprz jalapeo, świeży sok z limonki, i sól. Przykryć i schłodzić 1 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
2
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut. Wymieszaj awokado tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia24
Magazyn