Salsa Stoup Z Awokado Smash I Piętrowe Pieczone Quesadillas
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz meksykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić Salsa Stoup z awokado Smash i piętrowe pieczone Quesadillas w domu. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 56g tłuszczu i w sumie 923 kalorii. Za $3.53 za porcję, ten przepis okładki 47% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Foodnetwork wymaga śmietany, pomidorów w puszkach, pomidorów w puszkach i wywaru z kurczaka. Działa dobrze jako dość drogi hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest ogromny. Podobne przepisy to Serowe Quesadillas z podwójną fasolą z domowym Ranczem z awokado, Quesadillas Z Awokado Z Salsą Mango, oraz Quesadillas Z Krewetkami Z Salsą Z Awokado Z Pomidorami.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Podgrzej średni garnek do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i jalapenos, paprykę, cebulę, seler i czosnek. Dopraw solą i pieprzem, a następnie podsmaż warzywa 5 minut, dodaj pomidory, pokruszone pomidory i wywar i przynieś zupę do bańki. Zmniejsz ogień do wrzenia i dodaj kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Pomaluj 1 Stronę 2 tortilli olejem i umieść je obok siebie, naoliwioną stroną do dołu, na dużej blasze do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Owocowy Roll-up
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Wymieszaj cheddar z szalotką i równomiernie podziel ser między tortille. Posyp kolejną tortillą i posyp każdą z równych ilości sera Pepper Jack. Ułóż Ostatnie tortille na wierzchu i posmaruj wierzch oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Gotuj 10 minut w piekarniku, aby stopić ser i chrupiące tortille. Fajne quesadillas 5 minut, aby ustawić następnie pokroić każdą quesadillę na 6 części.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Ser Pepperjack
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawać miski stoup z 3 kliny quesadilla wzdłuż boku każdej miseczki. Podaj awokado i śmietanę na zupę lub quesadillas.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.