Salsa Sary
Salsa Sary może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 57 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, pomidory, sos pieprzowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Spróbuj Sarah Bernhardt (Sarah Bernhardt-Kager) (Duńska), autor: Sarah Lipoff, oraz Granola O. J. Sarah dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze umieść pomidory pokrojone w kostkę, pomidory pokrojone w kostkę z zieloną papryką chile, sok z cytryny, pieprz jalapeno, kolendra, żółta cebula, sos paprykowy i czosnek. Zmiksować na gładką masę. Schłodzić w lodówce do podania.